Het is vakantie. Wouter en Jasmijn gaan logeren bij hun oom Boaz op de boerderij, waar altijd iets te beleven is. Boaz is niet alleen boer maar ook uitvinder! Hij heeft een tijdmachine uitgevonden en samen met Wouter en Jasmijn gaat hij 4000 jaar terug in de tijd naar de tijd van Noach, die in opdracht van God de ark bouwde.

Jasmijn en Wouter maken nieuwe vrienden, beleven spannende avonturen met Noach en zijn familie en gaan op reis om de ark te bekijken.

De tijdmachine van oom Boaz is een prachtig leesboek voor kinderen vanaf 7 jaar. Al lezend worden de kinderen mee genomen in het evangelie van de Here Jezus en het geweldige plan wat God heeft met jong en oud. 

Met leuke illustraties van Arjen Niezen(cartoon en zo).

download hier het kerstverhaal voor groepen en scholen.

https://youtu.be/EPoowMasbGM

Net nieuw, bestel vandaag nog!

Oom Boaz gaat opnieuw op reis met de tijdmachine. Zijn nichtje Jasmijn en neefje Wouter mogen weer mee. Ze gaan terug in de tijd om een bezoek te brengen aan meneer Abraham, die een bijzondere belofte kreeg van God. Wouter en Jasmijn beleven weer allerlei leuke avonturen.

Oom Boaz, Jasmijn en Wouter beleven allerlei avonturen en luisteren naar de prachtige verhalen van meneer Abraham. Ga je mee op reis?

De tijdmachine van Oom Boaz is een serie leesboeken voor kinderen vanaf 7 jaar. Al lezend worden de kinderen mee genomen in de Bijbel en het evangelie van de Here Jezus en het geweldige plan dat God heeft. 

Met leuke illustratie van Arjen Niezen en Lilian Alkema.

Kleurplaat
Afbeelding – 941,8 KB 365 downloads
Kleurwedstrijd Deel 1 3
Word – 402,8 KB 390 downloads
Leesfragment Tijdmachine Van Oom Boaz Deel 2 2
PDF – 1,5 MB 377 downloads