Wie ben ik

 

Ik ben Marloes Jedidja Aben, geboren op 24/11/1967 in Eindhoven. Na heel wat keertjes verhuisd te zijn, zijn we beland in Beuningen GLD.

Ik ben getrouwd met Frank en we hebben 2 kinderen.

Ik ben opgegroeid in een gezin met ontzettend veel kinderen en kom uit een zeer creatief nest, alles wat je met de hand kan maken, vind ik leuk. Koken, bakken, kleding maken, aanbiddingsvlaggen ontwerpen en maken, dansen, wandelen, zwemmen en waar ik nou super blij van word, is schrijven!

Op een dag was ik bij een conferentie en iemand zei tegen mij; jij gaat een boek schrijven. Ik dacht oh ja? Ik ben benieuwd. Ik heb er over nagedacht en gebeden. Als God wilde dat ik een boek zou schrijven, zou Hij mij ook een idee geven. En er kwam tijdens mijn werk iets opborrelen. Het moest een reis worden met een tijdmachine.. En zo kwam er een verhaal en ben ik het gaan op schrijven. Uiteindelijk na een paar jaar, is er dan een boek! Soms kan ik het nog niet helemaal geloven dat ik een echt boek heb mogen schrijven.

Eigenlijk kom ik uit de zorg, maar ben uiteindelijk beland in de kinderopvang. Het werk vind ik helemaal geweldig en kan er veel van mijn creativiteit in kwijt.

Ik geniet met volle teugen van het leven. Ik ben Christelijk opgevoed en heb een aantal bijbelscholen gevolgd en ja, zoals je kunt lezen in mijn boek, is het mijn passie om met God te wandelen.

Ik hoop en bid dat God, de zaadjes die ik mocht planten met dit boek, op zal laten komen in jouw leven. Dat je net zo van dit boek zult genieten als ik ervan heb genoten om het te schrijven..

Enne, ik ben bezig met deel 2.. Ik hoop dat er nog velen delen zullen volgen, want er zijn ideetjes zat..

Zo God het wil. Ik ben dankbaar dat ik dit boek mocht schrijven en wil God de eer geven.

Het doel is om kinderen die eigenlijk weinig of niks van God af weten, mee te nemen naar het vaderhart van God. 

 

Marloes Jedidja Aben.